Çok kapsamlı, tüm yönleriyle sizi ORE sınavlarına hazırlayacak olan bir program. Online canlı/kayıtlı derslerin yanısıra; İngiltere'nin bu konudaki en tecrübeli eğitmenleri, uygulamalı eğitimler için İstanbul’a geliyor.
İzlePek çok avantaj getirebilecek bu gelişmeyi, Vestiyer Group Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Manav ve Knightsbridge Academy’den Dr. H. Hakan Yıldırım, 31 Mayıs akşamı yapılan ücretsiz webinarda ele aldı.
İzleDaha önceki fırsatları ve son olarak da Ankara Anlaşması’nı kaçıran doktor ve diş hekimleri için önemli bir imkan: Self Sponsorship Oturum Vizesiyle kendi işinizin sahibi olarak İngiltereye yerleşebilirsiniz.
İzleGREATIST Kongre ve Fuarı, 2 yıl aradan sonra zengin bir bilimsel programla kapılarını açacak. Dünya çapında konuşmacıların sahnede olacağı kongrede bu yıl ilk kez 10’u aşkın VESTA Akademi eğitimi, dental asistan ve teknisyen kursları olacak. KOSGEB destekli fuarın ise 5 binin üzerinde misafire ev sahipliği yapması bekleniyor.
İzleTürkiye’de kadavra uygulamalı eğitimlerin öncüsü ve tartışmasız lideri olan VESTA, hekimlerin bu yöndeki bilgi ve tecrübe ihtiyacını karşılamak üzere Dental Kemik Cerrahisinde İleri Teknikler Kursunu tasarladı.
İzlePandemi dönemi ve sonrasında kadavra uygulamalı kurslar nasıl mı olacak? Türkiye’de kadavra uygulamalı kursların öncüsü VESTA Akademi, yeni standartları belirledi. Ortam, kıyafetler, ilave tedbirler, tümü ve daha fazlası bu programda.
İzleKompozit rezinler, güncel materyaller, estetik uygulamalar ve daha bir çok konunun konuşulduğu röportaj esnasında, Prof. Dr. Çelik, kompozit materyaller kullanılarak diastema kamapayı ve kırık dişlerin tamir edilmesini de ele alıyor.
İzleDr. Mustafa Bekerecioğlu ile Dr. Tansel Turan’ın son yılların en çok konuşulan tıbbi uygulamalardan “Botoks”’ konusundaki sohbeti devam ediyor. Botoks nerede yapılmaz? Botoks yapıldıktan sonra neler yapılmaz?
İzle#DrVestaYouTube ekibi bu kez diş hekimliğinde mezuniyet sonrası sürekli eğitim konusunda Türkiye’nin tartışmasız lider kuruluşu VESTA Akademi’nin eğitimlerinden birini ziyaret etti: Kompozit Rezinlerle Ön Bölgede Estetik Çözümler. Alper Etiş sordu, kursun eğitmeni Prof. Dr. Esra Uzer Çelik cevapladı.
İzleSon yıllarda üzerinde en çok konuşulan tıbbi maddelerden ve uygulamalardan biri “Botoks”’. Uzun yıllardan bu yana yurt içinde ve dışında Botoks & Dermal Dolgu Eğitimleri veren Dr. Mustafa Bekerecioğlu’nun, yıllardır bu alanda uygulamalar yapan Dr. Tansel Turan ile sohbetini keyifle izleyeceksiniz.
İzleBu hafta, yurt içinde ve dışında klinikleri bulunan ve istikrarlı şekilde büyümeye devam eden Hospitadent Grup’u konuşuyoruz. Kurumun adı nereden geliyor? Bünyesinde kaç diş hekimi çalışıyor? İşe alırken nelere dikkat ediyorlar? Dental turizm konusunda hedefleri neler?
İzleYapay Zekâ, herkesin olduğu gibi, diş hekimlerinin ve diş hekimliğinin de gündemini hergün biraz daha fazla meşgul etmeye başladı. Meslekte sona mı yaklaşılıyor? 100 yıl sonra mesleğimiz var olmayacak mı? Mesleki eğitimde neler değişecek? Hepsini ve daha fazlasını Prof. Dr. Esra Uzer Çelik’e sorduk.
İzleDiş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Erkan Uçar’a dental sektörün hedeferini, yerli üretimin ne durumda olduğunu, ÜTS’nin bize ne faydası olduğunu, sektöre ve diş hekimliği profesyonellerine ne kazandıracağını sorduk.
İzleHakkında en fazla efsane üretilen, bilen bilmeyen herkesin fikir sahibi olduğu, son günlerin ise en çok gündeme gelen tartışma konularından biri olan floru, işin gerçek uzmanından dinleyin. Dr. Evren Sütekin sordu, Prof. Dr. Ece Eden cevapladı.
İzleBundan böyle #DrVestaYouTube’da yayınlanacak olan yeni bir program serisini daha size sunmaktan dolayı mutluyuz: Kahvaltıda Bilim.
İzleKahvaltıda Bilim’in ilk program konuğu, İ.Ü. Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakkı Tanyeri ile keyifli sohbetimiz devam ediyor.
İzleMesleğimizin duayenlerinden Prof. Dr. Hakkı Tanyeri hocamızla sohbetimiz devam ediyor. Kahvaltıda Bilim’in bu bölümdeki konusu aftlar, oral tıp ve malpraktis.
İzleKayserili Aşık Metin Türköz’ün meşhur türküsünü hatırlamayan yoktur: “Alamanya Alamanya, Türk gibi işçi bulaman ya!” Aradan yarım yüzyıldan fazla zaman geçti. Artık Türkiye’den Almanya’ya işçiler değil “dişçi”ler gidiyor çalışmak için.
İzle